Mustárok
Vonyarci szardellás házi mustár
1700,- Ft (137 g)
A finom citrusos jegyek és a szardellafilé intenzív sóssága harmonikus, kifinomult mustárt eredményez, amely ideális halételekhez és a tenger gyümölcseihez.

Összetétel
gyümölcsecet, mustármag 22%, ivóvíz, citrom 8%, szardellafilé 6%, tengeri só, nádcukor, méz, fűszerek.


Várvölgyi hagymás házi mustár
1700,- Ft (137 g)
A különböző friss hagymák üdesége és aromája harmonikus ízt kölcsönöz ennek a mustárnak. Ez a mustár tökéletes minden hobbiszakács számára. A liba és kacsa ételek mellett vinaigrette szószok és szendvicskrémek finomításához is kiváló.

Összetétel
mustármag 25%, condimento bianco ecet (fehérborecet, szőlőmust), szőlőlé, fehérborecet, ivóvíz, karamellizált lilahagyma és vöröshagyma, fokhagyma, metélőhagyma, póréhagyma, tengeri só, méz, nádcukor
Rezi chilis házi mustár
1700,- Ft (137 g)
Van, aki forrón szereti! A kalandvágyó mustárkedvelők megkóstolhatják a habanero és jalapeno chilik egy mustárban összezárt ízharmóniáját. Használja, ha szeretné a receptjeit egy titkos csavarral felruházni. Nagyon jól passzol szószokhoz, pácokhoz, majonézhez vagy vinaigrette-hez. Használhatja kéregként is a sütés során csak a képzelete szab határt. A csípősség iránti szeretete határozza meg az adagolását!

Összetétel
mustármag 30%, szőlőlé, fehérborecet, ivóvíz, tengeri só, méz, nádcukor, habanero chili, jalapeno chili.


Páhoki sörös házi mustár
1700,- Ft (137 g)
A különleges aroma és uralkodó íz a fűszerkömény és a pilseni típusú sör házasságából származik. Ezzel a mustárral végtelen a választék, legyen az sertéssült, csülök, sült kolbász… a kömény szerelmesei bármilyen fogáshoz bátran használhatják.

Összetétel
világos sör 40% (ivóvíz, árpamaláta, komló), mustármag 30%, sörecet, tengeri só, nádcukor, méz, fűszerek.
Zámori körtés/kesudiós házi mustár
1700,- Ft (137 g)
A körte és a kesudió párosítása izgalmas sós-édes, kifinomult mustárt eredményez. Kiválóan illik grillezett sajtokhoz, gyümölcsökhöz és zöldségekhez.

Összetétel
gyümölcsecet, körte 22%, mustármag 20%, ivóvíz, kesudió 8%, fűszerek, méz, tengeri só.


Egregyi fügés házi mustár
1700,- Ft (137 g)
Az édes füge és az aromás mustármag kombinációja tökéletes választás lágysajtok és vadhúsok kisérőjeként. Ezzel a kivételes mustárral ízletes salátaönteteket is készíthetünk.

Összetétel
condimento bianco ecet (fehérborecet, szőlőmust), füge 20%, mustármag 20%, szőlőlé, ivóvíz, mézecet, fűszerek, méz, tengeri só.
Györöki kapribogyós házi mustár
1700,- Ft (137 g)
Aromás és ízgazdag mustár, mely a kapribogyó és az aszalt paradicsom segítségével könnyű mediterrán jegyeket biztosít számos csodás étel számára. Kiválóan illik szárnyasokhoz valamint mártások, szószók finomítására, mélyítésére.

Összetétel
condimento bianco ecet (fehérborecet, szőlőmust), mustármag 25%, szőlőlé, ivóvíz, kapribogyó 6%, aszalt paradicsom 3%, tengeri só, fűszerek, méz, nádcukor.


Gyenesi tökmagos házi mustár
1700,- Ft (137 g)
A pirított tökmag jellegzetes aromája testes ízt teremt. Ideális kisérője a keménysajtok és a marhahúsos ételeknek. Varázsolja a kreativitását konyhájába a tökmagos mustár segítségével.

Összetétel
mustármag 25%, condimento bianco ecet (fehérborecet, szőlőmust), szőlőlé, ivóvíz, tökmag 6,5%, mézecet, tengeri só, fűszerek, méz, nádcukor.
Cserszegi tormás házi mustár
1700,- Ft (137 g)
A torma és a mustármag nagyon meggyőző, de kiegyensúlyozott csípősségével tökéletes választás a húsvéti készülődés során. Krémes állagával ideális az öntetek és szószok finomításához is.

Összetétel
mustármag 25%, condimento bianco ecet (fehérborecet, szőlőmust), szőlőlé, víz, reszelt torma 8%, mézecet, tengeri só, fűszerek, méz, nádcukor.


Kehidai wasabis házi mustár
1700,- Ft (137 g)
A Wasabival és frissen reszelt tormagyökérrel készül. Vigye el ízlelőbimbóit egy körre és élvezze a kedvenc ételeivel együtt. Sushihoz és grillezett húsokhoz is kiválóan passzol.

Összetétel
mustármag 25%, condimento bianco ecet (fehérborecet, szőlőmust), szőlőlé, ivóvíz, wasabi, torma, tengeri só, méz, nádcukor, fűszerek.
Nemesbüki vargánya gombás házi mustár
1700,- Ft (137 g)
A vargánya gomba zamatát ötvözi a pikáns mustárral. Marha és vad húsokhoz, vadas mártás készítéséhez ajánlott, de kiváló ízt ad más ételeknek is. Akik kedvelik az egyedi ízeket nem haboznak megkóstolni.

Összetétel
mustármag 25%, condimento bianco ecet (fehérborecet, szőlőmust), szőlőlé, ivóvíz, vargánya gomba 7%, tengeri só, méz, nádcukor, fűszerek.


Szolnoki (eredeti) házi mustár
1700,- Ft (137 g)
Ez a mustár egyedülálló krémes textúrájával és teljes, mély ízével hódít. Bármely hot dog, szendvics vagy burger kiváló kísérője.

Összetétel
condimento bianco ecet (fehérborecet, szőlőmust), mustármag 20%, szőlőlé, ivóvíz, mézecet, fűszerek, méz, tengeri só.
Lajosi csokoládés házi mustár
1700,- Ft (137 g)
Aki szereti a különleges ételeket annak ízleni fog ez a mustár. Magas kakótartalmú étcsokoládéval készül és egyáltalán nem csípős. Pirítósra kenve mogyorókrém helyett nem csak egészséges, hanem finom ételt is tehetünk gyermekeink tányérjára.

Összetétel
mustármag 30%, csokoládé 20% (cukor, kakaómassza, kakaóvaj), condimento bianco ecet (fehérborecet, szőlőmust), szőlőlé, tengeri só, méz, nádcukor, fűszerek.


Fenyvesi parmezános-fokhagymás házi mustár
1700,- Ft (137 g)
Igazán különleges, íz gazdag mustár, amely a 24 hónapig érlelt Parmigiano Reggiano és a vajon pirított fokhagyma harmóniájával, minden ünnepi asztal ideális kiegészítője.

Összetétel
mustármag 25%, condimento bianco ecet (fehérborecet, szőlőmust), szőlőlé, Parmigiano Reggiano (tej, étkezési só, oltóanyag) 5%, fokhagyma 5%, tengeri só, nádcukor, méz, fűszerek.
Cibaki kapros-uborkás házi mustár
1700,- Ft (137 g)
A kapor és a csemegeuborka jelenléte aromás, kellemesen savas mustárt eredményez. Halételek ideális kísérője.

Összetétel
mustármag 25%, condimento bianco ecet (fehérborecet, szőlőmust), szőlőlé, uborka 10%, tengeri só, méz, nádcukor, kapor 3%, fűszerek.


Fenékpusztai zöldséges házi mustár (cukormentes)
1700,- Ft (137 g)
A zöldséges mustár hozzáadott cukrot nem tartalmaz, ellenben annál több friss zöldséget (paszternák, sárgarépa, petrezselyem, karalábé, vöröshagyma). Üdítő frissességét grillezések és pácolások során tudja leginkább kamatoztatni.

Összetétel
mustármag 25%, condimento bianco ecet (fehérborecet, szőlőmust), szőlőlé, ivóvíz, sárgarépa, petrezselyem, paszternák, karalábé, vöröshagyma, tengeri só, fűszerek.
Ligeti kolbászos házi mustár
1700,- Ft (137 g)
Ez a mustár a Gyulai kolbász tradícióját ötvözi a pikáns fűszerezéssel, enyhén csípős és kiválóan illik a disznótoros finomságok élvezetéhez.

Összetétel
mustármag 30%, condimento bianco ecet (fehérborecet, szőlőmust), szőlőlé, Gyulai kolbász (sertéshús, szalonna, fűszerek) 8%, tengeri só, méz, nádcukor, fűszerek.


Szerdahelyi gesztenyés házi mustár
1700,- Ft (137 g)
A sült szelídgesztenye és a szerecsendió a domináns íz ebben a mustárban. Nagyon jól kiemeli a vad és marhahúsos ételek ízét, mind pácoláshoz mind raguk készítéséhez ajánlott.

Összetétel
szőlőmust, mustármag 30%, condimento bianco ecet (fehérborecet, szőlőmust), szőlőlé, gesztenye 10%, gesztenyeméz, tengeri só, fűszerek.
Oroszlányi vodkás házi mustár
1700,- Ft (137 g)
Aki igazán szereti csípőset, annak ez a mustár a kedvence. A legcsípősebb Osgyán Mustár, erejét a fekete mustármag adja és intenzitásának kiemelésében a vodka játssza a főszerepet.

Összetétel
mustármag 30%, condimento bianco ecet (fehérborecet, szőlőmust), szőlőlé, vodka (forrásvíz, gabonából készült finomszesz) 10%, tengeri só, nádcukor, méz.

Készítette : grafitmarketing.hu